Guildhall

Als er één ding is dat we in deze donkere tijden nodig hebben, is het wel voortgang! De huidige regering denkt daar blijkbaar anders over, nu dat vele mensen weer hun centjes mogen ophoesten om de staatskas te spekken. In dit spel ben je al lang genoeg het slaafje van dit oubollig dorpje, tijd om daar verandering in te brengen !




Je hebt een 'guildhall' geopend, een soort van vereniging van gelijkgezinden, waar professionals van over heel Europa samen werken, een ruilhandel opzetten, en economische stabiliteit proberen te  verkrijgen. Enkel is het jammer dat jij niet de enige bent die dat van plan is. Dan zit er maar één ding op: dit sneller doen dan al die anderen.

Lapdance anyone ?


Vergaar professionals over verschillende rondes, en gebruik hun gecombineerde kracht om te overwinnen. Verzamel volledige kleuren sets van beroepen die je kan gebruiken om overwinningspunten te kopen. De eerste speler die 20 punten kan bij elkaar sprokkelen in zijn beurt, is de winnaar van dit kaartspelletje.
Elk beroep geeft je speciale mogelijkheden, en die mogelijkheden worden sterker naarmate je meer van diezelfde set kan verzamelen. Verzilver je echter een set voor punten, verlies je ook deze mogelijkheid. Nu is het aan jou om te beslissen wat je wil inleveren in ruil voor punten.

Dit spel werd geschonken door AEG en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke;

Aantal spelers : 2 - 4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 45 minuten

Het 7-koppig bestuur van het dorpje in Guildhall.


Reacties

Populaire posts